«

»

Юли 14 2015

Разпечатай това Публикация

Какво споделят моите коучинг клиенти

Коучинг_Ива

Лайф и бизнес коучинг

Познанството ни с Ива датира отпреди 6 години когато тя започна работа в компанията, в която работех. Впечатли ме увереността и спокойствието, с които изпълняваше задълженията си и позитивната атмосфера, която създава около себе си. Задачите и проблемите (някои от тях доста изнервящи) се решаваха без напрежение и в крайна сметка Ива успя да постигне това, за което беше привлечена в екипа на компанията.

Професионалните ни пътища се разделиха след 2 години, но въпреки това продължихме да поддържаме контакти. Ива показа нещо, което малцина се осмеляват да направят – желание за развитие и смелост да тръгне по нов, коренно различен път. Тя прояви достатъчно упоритост да сбъдне мечтата си – да бъде свободна и изпълнена с енергия за нов живот; да научи тайните на живота.

Виждайки новото й поприще – да помага на хората да живеят по-добре, реших да потърся Ива за съвет във важен за мен момент. Макар и още в процеса на обучението си, тя демонстрира знания и техники, които ми помогнаха да премина през трудностите, да променя мисленето си и да осъзная как човек може да получи това, което иска.

Благодарен съм, че имам удоволствието да познавам и да работя с Ива. Енергията, добротата, погледа напред и позитивното й отношение към всичко, могат да помогнат на всеки да заживее по-добър живот. Нейните съвети ще ви дадат това, от което имате нужда, за да решите проблемите си и да имате много по-добро бъдеще.
Йордан Ангелов, Финансово-административен директор, AG Capital

Защо препоръчвам Ива като коуч?
В началото и аз таях скрит скептицизъм относно това ново за нас явление -коучинга. Но благодарение на Ива разбрах, че коучинга има огромен потенциал,който може да бъде реализиран, когато човекът-коуч знае какво прави. А Ива определено знае какво прави – успява напълно да влезе в ролята на коуч,да те изслуша и най-вече да ЧУЕ и разбере безпристрастно проблемите, и да те подпомогне сам да достигнеш до най-правилния избор, израствайки над ограниченията в собствената ти глава.
След коучинг сесиите с Ива :
1. Гледам вече с други очи на проблемите си
2. Знам, че проблемът всъщност се състои само в начина, по който възприемам действителността.
3. Знам, че решенията са вътре в мен
4. Чувствам се по-уверен в себе си, след като стреса от вземането на трудни и важни решения вече го няма.“
Б.А., учител, преводач, предприемач

„Поздравления, Иве!
Ще използвам, за да споделя с посещаващите свое мнение.
Познавам Ива от две години, а сякаш я познавам цял живот… Прекрасен, светъл, лъчезарен човек, отличен организатор на различни по естеството си мероприятия, изключителен коуч-професионалист!
Работила съм с нея по мой проблем и от първо лице мога да споделя впечатленията си. Изслушва внимателно, навлиза в дълбочина на проблема, без емоции и много майсторски те насочва да достигнеш до решението сам.
Благодаря, Иве че те има в моя живот!“

Спокойна съм, защото знам, че при проблем, има едно Слънчице, което с помощна на съвременните технологични методи и с много любов, ще застане до мен! БлагоДаря!“
Златка Златева, адвокат, собственик и управител на адвокатска къща

Познавам Ива от общата ни работа в много дарителски компании, а в последствие и като мой личен коуч. В съвместният ни опит по време на благотворителните акции Ива ми направи много добро впечатление. Тя действаше изключително ефективно и организирано. Умна е, интуитивна и проактивна. Тя умее да върши отговорностите си със сърце и да прави от каузите, успешно завършени проекти.

Следващата сфера в която успях да я припозная като мой партньор беше личното коучване. Избрах Ива, защото вече и имах доверие, чувствах че може да ми съдейства по пътя към по-добрата мен. Тя ми показа, че коучингът е сред най-добрите инструменти за личностно развитие. В процеса разбрах, че той вади на показ пълния потенциал на личността, като разглежда в същото време потенциала и като динамична величина, а именно постоянно развиващ и надграждащ се в човека. Точно затова изборът на коуч е сред най-важните. Той е като да си вземеш личен треньор за по-добър живот.

Ива е изключителен професионалист, човек с голямо и щедро сърце.

С пълна увереност я препоръчвам като коуч и организатор на събития.

Ако имате нужда да зададете още въпроси или да получите по-голямата конкретика към гореизложеното, моля потърсете ме!“
Полина Георгиева, Маркетинг Мениджър

I know Iva from our training for practitioner coaches at Noble Manhattan. As part of our training we are motivated to do coaching sessions with customers, but we also use colleagues to be coached by. My personal coach is Iva Miteva-Slavcheva. With her high professionalism, analytical skills, patience, empathy and master of questioning she was able to provoke me to find answers to questions that concern me and to get to unexpected solutions to my problems.
I think Iva may be useful as coach of every person who is on the verge of a change in personal and professional life, as well as those who want and dare to go the way of personal development.
Therefore I sincerely recommend the services of Iva as a coach and mentor.“

Boryana Karaboycheva Production Manager at CORTE DILETTO Ltd.

Oт известно време си имам личен коуч!!!
Много шик звучи, a?!
Обаче искам да предупредя веднага – ако си мислите, че става дума за поредно почесване на суетата и редене на заучени фрази, това тук не е за вас. Защото Ивето дава нещо безкрайно различно, води те към теб самия и за няколко минути ти “светват“ страшно важни неща!! Конкретика, супер експедитивност и напълно осезаеми резултати – нямах идея, че е така лесно! Плюс бонус – лекотата на нейното присъствие, естествена и човечна.
Идвате, нали?“
Мая Райкова, учител по италиански език, организатор на събития

Изключително дълбоко благодарен и признателен съм на Ива за невероятния професионализъм, вниманието, търпението и лекотата, с която тя работи !

Имал съм щастието да се възползвам от нейните коучинг умения под формата на скайп сесия и съм останал възхитен от ефекта на случилото се. Проведеният разговор бе вглъбен, дълбок, изпълнен с разбиране, насочване, разкриване.

В приложеният линк съм описал по-подробно впечатленията и реализациите си от случолото се:
http://seokungfu.com

Борис Крумов, SEO

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%82-%d0%bc%d0%be%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d1%83%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b3-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *