«

»

Февр. 04 2015

Разпечатай това Публикация

ОТЗИВИ ОТ 1.02.2015г. ЗА ТРЕНИНГА С ОАНА СТОЯНОВИЧИ

Чувствам се благословена да бъда участник в пробуждането на жените за истинският им потенциал, защото и аз получавам толкова много за мен самата, така че животът ми се превърна в живот-чудо.
Сриването ми тук, в София, ме накара да се свържа със сестринството на съвсем ново ниво. Има нещо величествено в българските жени и аз съм призвана да им се доверя. Търсейки директно в техните очи и виждайки истината, чувствайки се свободна да потърся съдействието, когато аз наистина се нуждаех и получавайки го напълно, служенето което се получи бе с простота и откритост между равни.
Срещата ми с жените тук, е моята привилегия и моята благословия.
Благодаря.
Намасте.
Оана Стояновичи

Думите са слаби, за да предадат изключителната ми благодарност към тези жени, които се включиха в трансформиращия уъркшоп Свещените Загадки на Женствеността, разработен от уникалната Oana Stoianovici .
Само за 4 дни аз успях да си дам и да получа онова от което наистина имах нужда – множество начини, по които да се грижа за себе си, да се подхранвам и да сияя.
Позволих си да спра да се съревновавам със самата себе си, с хората около мен.
Позволих да се отдам на удоволствието и радостта просто да бъда!
Сложих „кралството си“ в ред и се възкачиха на престола на собствените си мисли, чувства, енергия.
И това благодарение на меката и силна подкрепа на Оана и всички прекрасни жени, с които се запознах по един съвсем нов начин по врме на това пътешествие! Аз видях красотата на всяка една от нас в есенцията на самото й съществуване.
Освободих се от дълго задържани емоционални и ментални блокажи.
Срещнах се с предците си.
Слях се със Създателите, Закрилниците, Водачите по толкова лек и естествен начин, че чак не ми се искаше да спира това приключение …
И всъщност знам – то едва сега започна да разкрива красотата на Живота и пред моите очи и сърце!
Усетих огромната мощ на Кръга на Жените! Дори не подозирах за нея … На това да бъда приемана, обичана, приветствана, обгрижвана, защитавана просто защото съм аз и то от жени, при това без да очакват от мен каквото и да било. Доверието между нас е стимулиращо и отключващо.
Мъдростта и прошката, благодарността и любовта вече не са само думи. Те са състояние, чрез което живея в едно с останалите.
Скъпи жени, не чакайте да се озове те на прага на смъртта или драмата, за да разберете на какво наистина сте способни! Не е задължително да ви боли и да страдате!
Каква е алтернативата? Аз и всеки който се докосна до процеса, заставаме в негова подкрепа – това е точно този уъркшоп. И да, той Наистина Не е като другите! И ДА, вие го заслужавате също.
Ива Митева-Славчева

Dear ladies!
Thank you very much for the space you’ve been created over the days together, the energy and all your love.
Was a privilege for me to see you blossoming, dancing, being free and sharing your love around.
I’ve been completely overwhelmed by all of this an my brain for a while had a problem to contain and receive all you had to share … especially love.
Thank you for your gifts offered with so much generosity … either was a hug, knowledges or a gift “without no reason”
I feel like something has changed (we’ll see what exactly) but definitely happened and for this I thank you to all of you and especially to Oana and Iva which give me the opportunity to be there.
Vali

Андриана АндрейкуцПредприемач

„На това пътуване се научих да се отпусна, нещо, за което можех само да говоря, не и да прилагам на практика. Имам по-голямо доверие в енергиите, които знаех че имам, но не можех да ги разбера, а само може би да предполагам.

Имам по-голяма яснота при вземането на решения и мога да имам по-голямо присъствие във взаимоотношенията.

Имам по-голямо доверие в женската енергия и сила, и съм готова да се отворя за да получа любовта на един мъж, разтопявайки съпротивата, която имах към любовта.

Придобих чувство на „сигурност”, мир, без да имам повече съмнения относно моята женственост и разбрах моята роля в последователността на жените в семейството ми.”

 

Михаела ГаврилескуТреньор в живота

„Аз лично не вярвам в злополуки, нещата, които се случват, са предназначени да ни подкрепят. И идват в подходящото време.

Семинарът Свещените Тайни на Женствеността се появи в живота ми, когато започнах да работя с аспектите на моята женственост и имах нужда от насоки, за да достигна до по-големи дълбочини. По време на семинара, аз открих как да медитирам, нещо, което не можех да направя до този момент сама. Започнах да се грижа за себе си по много начини, за моето здраве и жизненост, за моята красота, прекарвайки време със себе си, задълбочавайки моята духовност, факт, който ми помогна да се обичам и да се ценя, и да изразя любовта си към всички около мен. Престанах да се мисля за жертва и си позволих да бъда увлечена, преставайки да съботирам  себе си. Скоро, много невероятни възможности са възникнали в живота ми.

Минах етапа на изцеление и се отказах от това, което вече не ми трябваше. Сега се занимавам с предефиниране, създаване и изграждане на това, което най-много ме удовлетворява. Влязох в света на инициираните и съзнателни жени, и очаквам с нетърпение да продължа това пътешествие към просветлението.”

 Рамона Лъкътушсобственик на Училището за насочване към мъдростта

„За мен, това пътуване беше наслада и радост. Това ми помогна да опозная себе си по-добре и ми позволи да прекарвам време със себе си. Моите проекти са разработени и нивото на моята жизненост и енергия постоянно се увеличава.

Доволна съм със себе си като съпруга и майка на три деца, предприемач и координатор и като жена. За всеки аспект от живота си, имам различни желания и нужди, от които се грижа сега. Имам високо ниво на удовлетворение и радост. Благодаря, Оана, за това пътуване, пълно с незабравими преживявания. С цялата ми любов, Рамона Лъкътуш.”

Анонимен

„Получих женственост, красота, непрекъснатост, вдъхновение, баланс, доверие.Започнах да нося рокли отново и обичам да бъда красива и обожавана. Спечелих уважението на другите, след това пътуване.

Моят живот е станал по-подреден и хората, които не са помагали за моето самоутвърждаване го напуснаха, докато други са се появили. Станах по-директна и смела … Хората започнаха да казват, каква Грижовна и Директна жена съм станала – това е парадокс, в миналото са ми приписвали само едно от двете прилагателни.

Аз чувствам, че съм станала жена и съм силна, по моя начин. Осъзнавам дарбите и силите ми и не чувствам, че завися от някой мъж. Един мъж е част от моята женственост, но нямам нужда от него, за да бъда жена.”

Анонимен

„Чувствам се свещена и всичко, което правя е свещено. Чувствам се повече в контакт със себе си. Една жена във всеки един смисъл. Аз съм повече в контакт с моите дарби и съкровища. Това, което спечелих са моята сила, скоростта на реагиране, яснотата на взаимоотношенията си, по-голяма част от моята същност, която осъзнавам.

Чувствам се по-свързана с божествеността и в състояние да реша „по различен начин” всички предизвикателства и преживявания. Без драми 🙂. Чувствам, как получавам повече божествена любов и, чрез мен, във взаимоотношенията с всички същества. Чувствам се свободна, обичана, защитена, съвършена и благословена. И щастлива да бъда жена.

Преди се обичах, сега се обожавам”.

 

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%be%d1%82%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%b8-%d0%be%d1%82-29-01-2015%d0%b3-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%8a%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d1%81-%d0%be%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *