«

»

Дек. 10 2014

Разпечатай това Публикация

ОАНА СТОЯНОВИЧИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС

Лидерът в трансформиращия коучинг Оана Стояновичи идва за първи път у нас

Водещата психоложка, Оана Стояновичи, идва за първи път в България, за да поведе българките на пътешествие от Любов към жената в тях.

В края на януари 2015 г. известната като лидер в трансформиращия коучинг дама ще отдели 4 дни от натоварената си програма за уъркшоп в София. Уникалните и методи ще помогнат на участничките да потърсят и намерят отговорите на ключови въпроси, свързани със същността им, с щастието и реализацията им като жени, с напредъка им във всички сфери на живота.

„Женствеността е нещо повече от това да бъдеш красива жена. Това е ясно видимо състояние, когато се чувстваме добре в своята кожа или когато сме влюбени …”, споделя Оана Стояновичи.

Уъркшопът „Свещените Загадки на Женствеността” (19 януари – 01 февруари) се състои от медитации, упражнения и практики, които ни помагат да се отворим и да научим да създадем начин на живот, който ни захранва и ни прави по-добри. Той е пътешествие в мистериите на женствеността и множеството начини, по които една жена има нужда и трябва да се грижи за себе си, да се чувства и да подхранва себе си, за да е задоволена и да сияе.

Какво да очаквате от това пътешествие?

1. Ще се научите да се грижите за себе си на всички нива – енергийно, физически, ментално, емоционално и духовно.

2. Ще научите набор от практики, упражнения и медитации, които идват от древното познание за това как жените могат да станат просветени, ако решат.

3. Ще усетите дълбоко лечение и свобода от емоционалните заплитания на дълго подтискани и задържани белези, травми и негативни модели, които сте задържала.

4. Ще се докоснете до дълбоките слоеве на женствеността си и ще се научите как да насочвате потока на енергията си, за да имате по-добро здраве, повече виталност, красота и да сияете.

5. Ще достигнете нови нива на плодовитост, които ще се проявят като забременяване или проявление на нови нива на изобилие в живота.

6. Ще се научите как да изчистите отношенията си с мъжете, как да придобиете повече вътрешна сила в тези отношенията и как да позволите любовта и страстта да текат свободно.
Мъжете ще ви се предадат и ще се доверят на силата във вас. Можете да сте готови за неочаквани промени в романтичния си живот.

7. Ще изпитате как да обичате и да се грижите за себе си по един практичен и конкретен начин.

8. Ще разберете личните си дарове и ще се свържете с вашата Женска Същност, както и ще успеете да я изразите с всички.

Преди уъркшопа, на 18.12.2014  ще има безплатен уебинар с Оана Стояновичи, организиран специално за българските жени. Тогава всяка желаеща дама ще може да зададе въпросите, които я вълнуват.
Повече информация за визитата и събитията има на МИСТЕРИЯТА ЖЕНА

Коя е Оана Стояновичи?
Оана е лидер в трансформиращият коучинг, международен лидершип коуч с над 11 години опит. Тя идва за първи път в България с цел да продължи започнатото създаване и утвърждаване на Международен кръг на Жените.

„Аз съм изучавала изкуството на трансформация в Щатите, пътувайки по целия свят и водейки трансформационни лидерски програми в първите 7 години от моята кариера, които се отразиха положително на повече от 1200 души в личен план. По-късно започнах моето духовно търсене и пътувах по целия свят, срещнах се с духовни учители, които ме инициираха в емоционални лечебни методи и квантовите лечебни процеси, натъквах се на значителни ритуали на трансформацията в свещени места по цялата Земя.

Всички тези  преживявания  ме доведоха  до създаване и утвърждаване на трансформиращи курсове за активиране и лечебни отношения с  „вътрешното дете”  и ритуалите в Тайните на Женствеността. Тези курсове са дълбоко лечебни, в които се  освобождаваме от блокажите и ограниченията, които ни задържат. На квантово ниво се освобождаваме от тях. Генерира се желаната енергия за промяна у всеки един от участващите. Моите курсове са от типа „преживяване на опитност”  и действат като катализатор, ускоряващ изпълняването на намеренията у моите участници. Опитът е многоизмерен и обхваща всички аспекти на човешкото същество, от физическо, емоционално, ментално към духовното.

 „Благодарна съм на моите учители и ментори: Landmark образование, Simeona Morrnah & д-р Хю Лен – Ho’oponopono; Семейни констелации: Bert Hellinger & Franz Рупърт -Family Constellation & Trauma, Bonding и Family Constellation, Ричард Bartler- Матрицата Енергетика-наука и изкуство на трансформацията, Janet Laufenberg, Съвета на Love-Sedona Gathering, Universal Healing Tao на Virtue – В Училище на живота, Мантак Чиа, Howard G Charing – шаманските изкуства и визионери.”

Какво казват жените за ползите от участие в това пътуване:

 Разбрах, че имам важна роля като жена и мога да поемам и да се насладя на собствената си женственост. Прекарвам повече време със себе си и не се чувствам сама, тъжна или отегчена.

  • „Имамдостъп домоятасила и реагирам на събитията в живота по-бързо ипо-ясно”
  • „Поех отговорността зафинансовото ми положение и сложих край на връзката с мъжа, с който бях тогава. Скоро, някой друг се появи вживота ми.Сега съм финансово независимаи мога да се насладя на една връзка с мъж, като част от живота ми, и не като целият ми живот”
  • „Чувствам се повече вдопирсъс себе си,по-пълна с жизненост и присъстваща въввзаимоотношенията с другите. Една превъзходна жена.”
  • „Предитова пътуване, азобичах себе си. Сега се обожавам:)!”
  • „Чувствах се по-свързана свътрешнатаси силаи видяхрезултатив отношенията с мъжете, с мъжкия авторитет.Почувствах сеотновоудобно и способна да имам резултати само чрез присъствие”
  • „Аз бях в състояниеда излекувам стари рани, оставени от сексуално насилие, като сложих край на войната с мъжете, и приемайки вътрешното равновесие между моята мъжка и женска страна. В резултат на това, чувствам се свободна, и животът ми започна да се пълни с изобилие. Спечелих повече пари, отколкото някога, в месеца след семинара”
  • „Предисеминараимах голяма дилема относно моята кариера. След първия семинар, нещата се подредиха по себе си, стана ми ясно, в каква насока трябва да се движа, която най-добре да съответства на краткосрочните ми нужди и всичко започна да се свързва.”
  • „Открих ясно какво искам и от какво имам нужда и започват да се проявяват нещата в реалния свят. Нивото на интегритет, който имам спрямо мен, е различно. Много по-високо.”
  • „Връзката ми със себе сие по-интензивна, по-наясно съм с това как се чувствамисе представям.Моята връзка като двойка се насочва към житейско партньорство, коетоедуховнои свещено.”

За повече информация:

Ива Митева-Славчева, Лайф и бизнес коуч

ivamitevaslavcheva@gmail.com

mysteriesfeminine.wordpress.com

ivamiteva.com

С подкрепата на: Йога ДИВАЛИ и Студио и АнМо Бюти

 

 

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%be%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%87%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d1%83-%d0%bd%d0%b0%d1%81/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *