«

»

Ное. 07 2014

Разпечатай това Публикация

#МЕРКАБА В БЪЛГАРИЯ

SOR and ATIH LogosИзключително ми е приятно да споделя за най-новото реализирано мое желание – проектът МЕРКАБА В БЪЛГАРИЯ!

НАШАТА МИСИЯ
Мисията на ОБЩНОСТТА #МЕРКАБА в БЪЛГАРИЯ е да дарява вяра, надежда и свежест на потребителите; да бъде партньор на своите участници и да обогатява живота на местните и международни общности, сред които развива дейност.

МЕРКАБА в БЪЛГАРИЯ е създадена с идеята да предостави публичност и информация до всеки човек, подкрепа и възможност за придобиване на осъзнат избор за това какъв живот наистина искаме за себе си и другите.

Ние работим върху създаването, обединяването и популяризирането на лесни, достъпни, работещи, безопастни и възможни пътища, методи, техники и практики за постигането на зададените цели.

НАШАТА ВИЗИЯ
Нашата визия е да бъдем общност от Равнопоставени, Свободни Единомишленици, които участват активно в Промяната на света, започвайки от себе си и споделяйки личен опит, помагат и на другите да подобрят Живота си във всеки един аспект. Можем да постигнем това, само ако:
•обучаваме се, практикуваме, събираме се и споделяме без да осъждаме, критикуваме, отхвърляме, обвиняваме;
•развиваме добрите участници;
•постигаме отлично партньорство с утвърдените учители и удовлетворение на членовете ни;
•изследваме нови възможности;
•изграждаме и развиваме съвършени умения в Общността;
•нашата подкрепа и актуална информация винаги са налични, достъпни и желани;
•непрекъснато оптимизираме и осъществяваме отговорно нашата
•дейност, за да осигурим устойчиво развитие на нашата Общност, на местните общности и на страната, в която развиваме дейността си.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

•Да действаме почтено и да изпълняваме обещанията си;
•Да постигаме най-високи резултати в личния си живот, семейство, компания, Общност, общество;
•Да се обединяваме честно с други Общности, Клубове, фондации, школи, които са насочени към глобалното подобряване на живота;
•Да помогнем на нашите участници да достигнат пълния си потенциал;
•Да се отнасяме към всички открито, честно и с уважение.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРАКТИКА

В МЕРКАБА в БЪЛГАРИЯ ние се стремим да даряваме вяра, надежда и свежест на нашите потребители, да бъдем добър партньор на нашите членове, да помагаме за опазването на околната среда и да обогатяваме живота на общностите, сред които развиваме дейност.

В същото време за нас е важно да осъществяваме нашата дейност отговорно, за да гарантираме устойчивото развитие на Общността, местните общности и света, в който живеем. ОБЩНОСТТА МЕРКАБА в БЪЛГАРИЯ е местна организация, която развива участници от целия свят.

ДОВЕРИЕТО И ВЗАИМОПОМОЩТА СА НАШЕТО ПРЕДИМСТВО

Доверието в нашата некомерсиална дейност е най-важното ни предимство.  Тъй като предоставяме висококачествена и актуална информация за всеки подходящ случай, на правилното място, ние сме важен източник на правилна информираност, надежда и вяра за нашите партньори.

Нашият успех се основава на добрата ни репутация. Ние търсим нови предизвикателства всеки ден и се стремим да запазим и да подобрим тази репутация, като бъдем честни, отговорни и се отнасяме с уважение към нашите потребители и членове. Нашите Етични правила подпомагат тази цел.

Ние очакваме от нашите партньори, членове и участници да спазват тези Етични правила.

БОГАТА БИБЛИОТЕКА И АКТУАЛНИ ТЕМИ
Ние се стремим непрекъснато да обогатяваме и актуализираме съдържанието си, за да отговорим на все по-високите изисквания на нашите потребители.

Очаквани сте като участници, потребители, партньори, дарители, спомоществователи

МЕРКАБА в БЪЛГАРИЯ

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b0%d0%b1%d0%b0-%d0%b2-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *