«

»

май 04 2015

Разпечатай това Публикация

Коя е есенцията на жизненост или 4+2 бързи техники за жени

Iva_BNR_Plovdiv_Shaker_Dora_3515Кое може да ни върне стилът на 100% жена?

Къде е изворът на нашата женственост?

Има ли разлика между мъжете и жените?

Какво е коучинг и за какво ни трябва?

Кои са предимствата ни като жени?

1. Осъзнато да търсим информация.

2. Да притихнем в себе си и да се доверм на безкрайната интелигентност на нашето тяло.

3. Да се обичаме и да се наслаждаваме  на себе си такива каквито сме.

4. Да балансираме ума със сърцето си.

5. Да се свържем с Кръг от Жени.

6. Да започваме денят си с усмивка към прекрасното същество и Жена, които сме.

Какво още от Свещените Тайни на Женствеността, коучинга и баланса, партньорството, чуйте в удивително силното интервю, което направихме с великолепната журналистка Дора Башакова от 3 Май 2015 г. в „Шейкър“: http://bnr.bg/plovdiv/post/100554726/sveshtenite-taini-na-jenstvenostta

„Шейкър“ е магазинно предаване, ориентирано към дамската аудитория с полезни и интересни моменти и за мъжете. Свежи идеи за свободното време, любими занимания, уикенд интереси, рубрики за стил, красота и малко повече суета.  Водещ: Дора Башакова

Българското Национално Радио е домакинът, а аз съм гост по повод Свещените Тайни на Женствеността и това как да сме 100% жени през погледа на една съвременичка, завърнала се от оттегляне на о. Бали.

За мен е чест и привилегия да съм гост в предаването на Дора Башакова „Шейкър“ в БНР Пловдив, което вече можете и да чуете свободно от линка!
С удоволствие споделих с изключително талантливата и слънчева журналистка и слушателите на „Шейкър“ как аз се грижа за себе си и близките си, като използвам свещената есенция на Женствеността. Вярвам, че всяка жена може да си го припомни и да живее живота, който изначално заслужава. Така и моята кауза за този период от живота ми е точно това – да подкрепям жените и да се грижа с тях за тяхното изобилие във всеки аспект.

С огромна радост и респект пред професионализма ти, Дора, който чух и усетих от предаването, което сте направили с интервюто ни! Наистина разпознах себе си в него – по начина по който и споделях, прекрасна Дора, ти си откликнала, отразила и направила най-доброто – истински завладяващ Шейкър от ритъм, коментари и интервю. Фактът, че е имало позвънявания и реакция от слушателите, означава, че и успешно сме си свършили работата заедно!

„Стремежът е антитеза на щастието“, пише Екхарт Толе. Не се стремим, просто го правим. Един откровен разговор за жените и женствеността с мен в магазинното предаване „Шейкър“ на Дора Башакова в БНР.

С благодарност за професионализма и лекотата на работа с вас!

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%ba%d0%be%d1%8f-%d0%b5-%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bd%d1%86%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b6%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-42-%d0%b1%d1%8a%d1%80%d0%b7/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *