Разпечатай това Страница

ЗА ВАС

Hello New Life Iva Coach

Ти, който се чудиш как да промениш реалността си и се питаш достатъчно ли е само да мислиш позитивно. Ти, който си разбрал, че искаш да направиш нещо за себе си, за близките си, за приятели, партньори, за Земята. Ти, който си започнал да търсиш и намираш различни варианти за постигане на устойчиво щастие и успехи. Точно теб поздравявам за изборът ти – да намериш моите положителни утвърждения! Аз мога да ти обещая, че те работят и това е така – факт, който споделят хиляди хора, които вече се убедиха в действието им. Мога ли да променя животът ти с магичeска пръчица? Не, аз не мога, но ти самият можеш! Как? Много лесно – четеш, гледаш, ползваш и … се забавляваш на живота си всеки ден. Отворете своя съветник, който ви зарежда и се презарежда както, където и когато вие пожелаете. Вижте какво ви чака днес от вашия личен 3 в 1 V.I.P. съветник-подарък-аксесоар: Здравей Нов Живот! Добавете любов и внимание във вашия вътрешен свят и офис, и дом. Кодирайте денят си с вдъхновение и мотивация от радостни преживявания, емоции и радост днес. Поръчайте още днес за вас, ваш близък, приятел или колега: ivamiteva.com

Мъдрост за лидери:
ЗДРАВЕЙ НОВ ЖИВОТ!

„Защо още не знам за това?! Искаше ми се да знам за това когато бях на осемнадесет години или по-добре на четиринадесет години … и целият ми живот щеше да е различен! „

И жените и мъжете се оплакват от първите години на живота си и онова, през което са преминали. Това е грешен подход.
Ако наистина знаехте това, което сте научили на осемнадесет години, нямаше да имате мотивация да прилагате новото знание на практика. Защо? Защото мотивацията се ражда, като осъзнаваме разликата между това как се държим по принцип със себе си и как се държим с онези, чиито резултати ни харесват.

И ако знаехте за това на четиринайсет, по време на тийнейджърската си криза, напълно щяхте да обезцените знанието, защото това е периодът на отхвърляне на стандартите, идващи отвън.

Разбрахте за „Мъдрост за лидери – Здравей, Нов Живот!“ във вашето най-правилно време! Повярвайте ми, Вселената ви каза това сега, защото в момента сте наистина готови да го чуете и приложите.

Защо? Защото хората правят грешки, когато са решили да се стремят към самоусъвършенстване самостоятелно.

Сега е модерно да се занимавате със саморазвитие. Има много училища, направления, има различни възможности: обучения, тренинги, уеб-семинари, консултации, групова терапия. Важно е обаче да се помни, че развитието трябва да бъде положително и да доведе до положителни резултати в живота. Това е главното по което да разберете дали този, на когото сте поверили живота си, наистина е добронамерен и искрен с вас.

И все пак понякога се правят грешки, които потъмняват процеса на подобрение и унищожават всички усилия, направени до момента.
Какво не си струва да се направи, когато започваме да се развиваме самостоятелно?

  • Да мислим, че само като променим мисленето си, ще променим и живота си

Знанието не е целият ни живот, а само един аспект от него. Действия и емоции! Това е нещо, което не трябва да забравяте, когато получавате нова информация.

  • Обвиняваме родителите си, семейството, приятелят/приятелка си, колегите си, клиентите си, общността си.

Родителите ни са най-доброто, което са станали в своята историческа епоха и в средата, в която са израснали. Обвиняването на родителите за провалите им е толкова глупаво, колкото самите обвинения в живота. По принцип пътят на обвиненията не води до нищо, както вече сте забелязали.

Партньорите ни са такива каквито са и те са основните отговорни за собствения си живот.

Ние сме тези от които зависи нашият собствен живот – колко успешни, удовлетворени, спокойни, радостни, щастливи, благоденстващи, проспериращи, здрави, красиви обичащи и обичани сме и ще бъдем! Как? Като се научим да приемаме, прощаваме, подкрепяме, споделяме и развиваме себе си като човека от мечтите ни.

И всичко започва с правилната настройка на ума!
За тази цел вложихме много време и любов, за да стигнат до вас тези карти от „Мъдрост за лидери – Здравей, Нов Живот!“, които са запазена авторска марка от 2012 г.

Вие какво избирате днес за живота си? Направете първата стъпка към мечтите си и се свържете с нас от ТУК.

 

Отворете своя съветник, който ви зарежда и се презарежда както, където и когато вие пожелаете.

Вижте какво ви чака днес от вашия личен 3 в 1 V.I.P. съветник-подарък-аксесоар Здравей Нов Живот!

Добавете цвят и хармония във вашия вътрешен свят и дом и офис. Оцветете денят си с пъстротата на преживяванията, емоциите и радостта днес.

Поръчайте още днес за вас, ваш близък, приятел или колега:

ЗДРАВЕЙ НОВ ЖИВОТ!

Защо „Здравей, Нов Живот!“?

ГАЛЕРИЯ: ЗДРАВЕЙ, НОВ ЖИВОТ!

Вземете своя бонус пакет !

Baner_IVA22

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%b9-%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *