«

»

Февр. 25 2015

Разпечатай това Публикация

Жената във всичките й аспекти

programa_jenata_a3

За да е пълноценна и да сияе жената във всичките си аспекти – здраве, семейство, любов, спорт, кариера, духовност, тя има нужда да се потопи в СВЕЩЕНИТЕ ТАЙНИ НА ЖЕНСТВЕНОСТТА!

В рамките на събитието на Център Мандала елате да си върнем рожденното право да сме Принцеси – енергийна практика и медитация за свързване и използване есенцията на Женствеността за изобилие.

На 7(седми) Март 2015 от 16:00 ч в рамките на 40 минути ще си вземете онова, което наистина заслужавате. И животът ви ще е много по-щастлив!

Какво казват жените за ползите, придобити чрез участие в това пътешествие:

 •  „Аз разбрах, че имам важна роля като жена и мога да поемам и да се насладя на собствената си женственост. Прекарвам повече време със себе си и не се чувствам сама, тъжна или отегчена.
 • „Аз имам достъп до моята сила и реагирам на събитията в живота по-бързо ипо-ясно”
 • „Аз поех отговорността за финансовото ми положение и сложих край на връзката с мъжа, с който бях тогава. Скоро, някой друг се появи вживота ми. Сега съм финансово независима и мога да се насладя на една връзка с мъж, като част от живота ми, и не като целият ми живот”
 • „Азсе чувствам повече в допирсъс себе си ,по-пълна с жизненост и присъстваща във взаимоотношенията с другите. Една превъзходна жена.”
 • „Преди това пътуване, аз обичах себе си. Сега се обожавам:)!”
 • „Чувствах се по-свързана с вътрешната си сила и видях резултати в отношенията с мъжете, с мъжкия авторитет. Почувствах се отново удобно и способна да имам резултати само чрез присъствие”
 • „Аз бях в състояниеда излекувам стари рани, оставени от сексуално насилие, като сложих край на войната с мъжете, и приемайки вътрешното равновесие между моята мъжка и женска страна. В резултат на това, чувствам се свободна, и животът ми започна да се пълни с изобилие. Спечелих повече пари, отколкото някога, в месеца след семинара”
 • „Преди семинара имах голяма дилема относно моята кариера. След първия семинар, нещата се подредиха по себе си, стана ми ясно, в каква насока трябва да се движа, която най-добре да съответства на краткосрочните ми нужди и всичко започна да се свързва.”
 • „Щастлива съм, че открих един щедър набор от практики, с които мога да резонирам, и които мога да интегрирам и практикувам в ежедневния живот.”
 • „Открих ясно какво искам и от какво имам нужда и започват да се проявяват нещата в реалния свят. Нивото на интегритет, който имам спрямо мен, е различно. Много по-високо.”
 • „Връзкат асъс себе си е по-интензивна, по-наясно съм с това как се чувствам и се представям. Моята връзка като двойка се насочва към житейско партньорство, което е духовно и свещено.”

За контакти:

тел.: 0888936452, Ива Митева-Славчева, Лайф и бизнес коуч

ivamitevaslavcheva@gmail.com

За повече информация:

mysteriesfeminine.wordpress.com          ivamiteva.com       Свещените тайни на женствеността

„В най-женския месец в годината сме подготвили за всички дами един специален уикенд. На 7-и и 8-и март представителките на нежния пол ще бъдат посрещнати като принцеси. През двата дена ще има йога практики, семинари за здраве, съвети за семейството, препоръки за здравословно хранене, диети, отглеждане на деца, прана лечение, гонг медитация и много други теми, които вълнуват една съвременна жена.“ Екипът на Център Мандала

С благодарност за това събитие на Център Мандала!
Всичко това Център Мандала ви предлага само срещу 5 лева на ден.
Подарете си един специален уикенд. Елате в Мандала на 7-и и 8-и март.
womensday

 

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b9-%d0%b0%d1%81%d0%bf%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *