«

»

юни 19 2015

Разпечатай това Публикация

Балансът и партньорството в действие

Balance_Partnership_Iva_Oana Какво означава да си в баланс?
Как да го поддържаме лесно?
Каква е ролята на жената и на мъжа в една партньорска връзка?

Кои са даровете за една жена, пробудена и въведена в Свещените Тайни на Женствеността?
Как тя може да ги споделя с мъжът до себе си?
От къде черпи своята сила жената и от къде мъжът?
Как да се самовъзстановяваме и презареждаме ние жените? А как мъжете?
Каква е поканата към жените?

На тези и още няколко силни и разкриващи въпроси, чрез които отворихме няколко ковчежета с безцени дарове за нас като жени и мъже поотделно и като партньори, Оана Стояновичи даде отговори. Отговори, чиято същина тя зподели със самото си присъствие и личен пример по време на поредния безплатен уебинар, който организирахме заедно с нея. Над 170 заявили участие жени и мъже станаха свидетели на проявата на баланса в действие по време на събитието.

Още един факт, който си заслужава да бъде подчертан – ако Оана и аз не бяхме в баланс сами със себе си и двете в партньорство, аз нямаше да мога да се отпусна и да направя първият си симултантен превод в ефир, а Оана нямаше да ми се довери! В последния момент се случи технически проблем с връзката на нашата професионална преводачка и тя не успя да се включи.

В резултат на нашето партньорство, някои от отзивите са:

„Браво,  Иве.  Беше отличен преводач.  Нямаш повече притеснения.  Поздравления да уебинара.  Чувам те отлично и беше Ок“ Б.К.

Благодаря , Иви, Благодаря, Оана!! Един час , в който се потипих в уникалния превод, който НАПРАВИ ИВИ! ЗА МЕН Е УДОВЛЕТВОРЕНИЕ И ВДЪХНОВЕНИЕ, ДА СЪМ ЕДНА ЧАСТИЧКА ОТ ВАС!! ВЗЕХ СИ СВОЕТО…. И ЗА НАПРЕД ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПОЛУ1АВАМ ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСИТЕ, КОИТО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ! ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СЕПТЕМВРИ, КОГАТО ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ В ПЛОВДИВ НА, СЕМИНАР, !!! НИ8Е СМЕ ТУК И ТЕ ОЧАКВАМЕ!!!“ Л.М.

„Благодаря Оана, благодаря Ива за преживяването отново!“ И.К.

Благодаря на всички, с които бяхме заедно в тези 60 минути!
Книгите, които препоръча Оана за това как да сме в баланс и в партньорска връзка са на авторът Давид Дейда.
Този въпрос остана без отговор в живото ни предаване, но аз изрично попитах Оана за отговор. Както обещах – ние сме тук, за да ви подкрепяме във вашия процес.

Вярвам, че и за вас е било полезно да сме заедно и сте си получили отговори на въпросите, които ви вълнуват.
Поканени сте и на следващите ни събития!

Всички, които изпратиха заявка и са се включили в безплатния V.I.P. уебинар ще получат линк със записът в youtube на пощите си.
rosepearl

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: https://ivamiteva.com/%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%8a%d1%82-%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%bd%d1%8c%d0%be%d1%80%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b2-%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b8%d0%b5/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *