«

Мар. 15 2022

Разпечатай това Публикация

ЯЖ, ОТСЛАБВАЙ И ОБИЧАЙ

Искаш ли да отслабнеш?
 • Искаш ли да свалиш излишните килограми?
 • Трудно ли отслабваш?
 • Умори ли се да си вечно на диета?
 • Омръзнало ти е от съвети без трайни резултати точно при теб?
 • Искаш ли да си здрав и с мечтаното тяло?

Има решение! Ела и си подари няколко часа в нашия единствен по рода си мини семинар, който ще промени живота ти!

Какво получаваш?

 • Отговор от къде идват причините за излишното тегло при теб.
 • Работеща стратегия за лесно здравословно отслабване конкретно за теб.
 • Подкрепяща храна, среда и хора.
 • Мотивация за постигане на мечтанта промяна – здраво и красиво тяло, живот в лекота и удовлетворение, връщане на обичта към себе си, храната и света.
 • Работеща възможност за здравословен, успешен, предизвикателен, свободен живот, който е богат на личностно развитие.
 • Откриване и премахване на родовите ограничаващи програми програми, водещи до натрупвне на излишни килограми.
 • Индивидуална диагностика.
 • Усилване на постигнатите резултати със специални хена рисунки.

Програма

10:00 – 10:45 ч Какво ти пречи наистина да постигнеш и поддържаш задравословно тегло?

11:00 – 11:45 ч Откриване и премахване на родовите ограничаващи програми програми, водещи до натрупвне на излишни килограми.

12:00 – 12:45 ч Какво не знаеш за храната от Рая?

През цялото време има възможност за:

 • записване за индивидуална работа с всеки от водещите с отстъпка.
 • персонална диагностика и консултация от Диляна Велчева на преференциални цени.
 • хена рисунки според конкретните ти цели на цени с отстъпка от Емануела Атанасова(Manu).

 

Къде?

Център Делфи, гр. Пловдив

ул. „Св. Св. Кирил и и Методи“ 15, ет. 2, 4000 Пловдив

Кога?

02.04.2022 от 10:00 ч

Водещи

Аида Марковска

Ива Митева-Славчева

Надежда Монова

Инвестиция

25 лв за записване до 31.03.2022

30 лв при записване в деня на място.

Партньори на събитието: Flavon, Център за съзидателно мислене „Делфи“, Аура център „Лотос“, Mehndi Bai MANU

ВАЖНО!
Запази си мястото като направиш своята инвестиция на място или пиши на имейл: ivamitevaslavcheva@gmail.com

Актуална информация следи ТУК

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d1%8f%d0%b6-%d0%be%d1%82%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b1%d0%b2%d0%b0%d0%b9-%d0%b8-%d0%be%d0%b1%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%b9/

3 коментара

 1. Iva Miteva-Slavcheva

  Кои са мотиваторите в семинара „Яж, отслабвай и обичай!“?
  Лично аз имам усещане, че името на Аида е познато на почти всеки българин. И все пак ето повече информация:
  Аида Марковска е холистичен и родов терапевт и преподавател, мотивационен оратор, евдемонолог /изследовател на щастието/, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти.
  От 2012 г. се интересува и занимава с терапия на рода и родовите потоци. Тя е основател на Школа за родова терапия “Задругата на родонавтите”. В Школата от 2019 г се обучават родови терапевти, които са призвани и мотивирани да преобразуват родовите травми в родови творчески импулси и така да даваме тласък на доброто и здравето в българските родове. Аида е откривател в прилагането на родова терапия чрез български етно и обредни традиции, което се оказва изключително високо резултатно в подобряването на родовата ни орис.
  Аида прилага тази терапия и за укрепване и справяне с работни и бизнес задачи в колективи, където принципите на родовите закони важат с пълна сила. Резултатите от тази работа в българските компании и фирми е с доказано положителни и трайни резултати.
  От 2007 г. е в рейки, а от 2009 г. е Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи, Аида може да бъде ценен съветник и да ви даде различна и необичайна визия и решения за вашите житейски предизвикателства.
  Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословния живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г. Често можете да я срещнете на фестивалите “Здравей, Здраве!” в цялата страна, където изнася лекции и сказки по различни теми.
  Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България.
  Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен. Аида е и член на УС на СНЦ “Рейки Федерация – България”, която е активен участник в European Reiki Group; членува в Духовна академия на мистериите „Мадара“ и в други обществени организации с нестопанска цел.
  “Като родов и холистичен терапевт, мотивационен оратор и учител търся и насочвам в духовните практики себе си и своите приятели. Практикувам и преподавам холистични методи за развитие на личността от единадесет години и за мен това е основно житейско призвание. Вярвам в баланса и възможностите за единение, вродени във всеки човек. Аз съм убеден оптимист, затова търся и откривам най-добрата и светла страна, която притежават хората, извеждам я на преден план и я осветяваме заедно за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.
  Завършила съм образцовата математическа гимназия в Пловдив през 1987 г. и съм магистър от Факултета по математика и информатика на Софийски университет “Св. Климент Охридски” от 1992 г. Занимавала съм се с информационни технологии твърде дълго, за да разбера, че това е само малка част от моите интереси. Продължих да работя като управител на хотел, а с промяна на родова съдба, трансгенерационна терапия и изчистване на родови програми се занимавам от 2012 г. Провела съм няколко десетки семинара “Работа с предците” в Пловдив, София, Кърджали, Карлово, Бургас, Стара Загора, Самоков, Варна, Габрово, Трявна, Казанлък и още много градове. През тези години участниците в семинарите откриха силната си връзка със своя род, намериха сили да преминат през поредици от житейски изпитания, решиха здравословни проблеми, уредиха имоти и наследства, започнаха нов живот с нови партньори, родиха се деца, благодарение на усилената работа на родителите си в семинарните дни и след тях.
  Обучавам в прекрасни системи по Рейки, като имам над 500 ученика, от които над 40 са посветени в мастерски нива. В последните години развивам своя оригинална система “Рейки от Дървото на живота”. Общуването със Светлината и нейните представители ми носи радост и дълбоко удовлетворение, намирам разговорите с Висшите йерархии за съществена част от моето ежедневие. отваряме и четем Акашовите записи, като равноправни светлинни същества с нашите духовни учители.
  Изучавам науките Кабала и Таро, силите на елементалите, друиските традиции, символите и руните. Интересуват ме всички природни науки, а самата аз съм силно изкушена от математиката като науката на света.
  В момента пиша две книги. Първата е свързана със законите на рода, които продължават да разкриват тайните си пред мен, а втората акцентира върху Рейки като духовен път и развитие.
  Повече за мен ще намерите в моя профил в социалните мрежи и на моя сайт:
  https://www.facebook.com/aida.markovska?fref=ts “.
  http://www.aida.bg
  Аида Марковска е едноличен собственик и управител на “РОДОВА ПРИКАЗКА” ЕООД.

 2. Iva Miteva-Slavcheva

  ИСКАШ ЛИ ПРОСТИ СЪВЕТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ГЛАД?
  Най-голямата мечта на всеки, който се бори с наднорменото тегло, е да може да яде всичко, но да отслабне. Чудесна мечта, но е непстижима без контрол в храненето. Ноооооо на никой не му харесва да гладува. А и не е нужно. Гладуването води до желание за преяждане с нездравословни храни, а може и да има потенциално опасни странични ефекти за здравето…

  https://avatarandco.wordpress.com/2022/03/19/%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%88-%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d1%82%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b1%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b1/

 3. Iva Miteva-Slavcheva

  Има една стара истина – когато един човек реши да постигне нещо, няма сила, която да го спре. И обратното – когато не иска нещо, от 100 кладенеца вода ще донесе, за да не го направи!
  Е, повечето от вас ме познават и знаят, че могат да ми имат доверие😉
  https://www.facebook.com/photo?fbid=10222201288122970&set=gm.3172893072991286

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *