«

»

Сеп. 04 2014

Разпечатай това Публикация

Сокове и още нещо

През 1936 година излиза книгата на д-р Норман Уокър за лечебната сила на пресните зеленчукови сокове. Варената и обработвана храна поддържа човешкия организъм, но не може да му осигури необходимата жизнена среда. Соковете на зеленчуците прочистват организма, те са неговите строители и възстановители. Усвояват се за около 15 минути след приемането им и напълно обновяват и хранят клетките, тъканите, жлезите и органите на човешкото тяло.

Соковете не са концентрати, а пълноценна храна, но за да запазят живите си органични свойства, те трябва да бъдат сурови. При варене, консервиране или пастьоризиране, тези свойства се унищожават.

Соковете могат да се пият в толкова количество, колкото е приятно, но за да се получат лечебни резултати, е необходимо да се поемат най-малко 600 г. Колкото повече, толкова по-бързо ще се постигне желаният успех. Затова е добре да се приема от 1 до 4 л зеленчуков сок дневно.

В нашето време на тотално замърсяване, единственият източник на жива органична вода са зеленчуците и плодовете и в крайна сметка получените от тях сокове.

Плодовите сокове също прочистват човешкия организъм, но при условие, че плодовете са напълно зрели. При това да не се забравя, че плодовете трябва да се приемат преди останалата храна.

Сокове и още нещо във Фейсбук

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d1%81%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d0%b8-%d0%be%d1%89%d0%b5-%d0%bd%d0%b5%d1%89%d0%be/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *