«

»

Сеп. 01 2014

Разпечатай това Публикация

3-ти Септември: Седма среща коучинг

555

 

Седмата поредна среща на Софийската коучинг съпорт група ще се проведе на 3 септември, съобщиха организаторите. Събитието ще бъде открито със семинар на тема

„Бизнес етикет – Вашият имидж е вашият ключ към успеха“.

Негов водещ ще бъде международният консултант по корпоративен етикет и протокол Кристина Крънчева, която ще представи златните правила и новите тенденции в бизнес общуването. Тя ще отговори също и на въпроси, свързани с възможностите да подобрим личния или корпоративен имидж пред външни публики.

Във втората част на вечерта гостите ще могат да участват в практически сесии в избрана от тях сфера – обмен на коучинг опит, коучинг мастърклас, безплатни коучинг сесии и мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес каузи.

Желаещите да посетят събитието трябва предварително да се регистрират на този адрес
НА ТОЗИ АДРЕС

Всичко ново около Софийската коучинг съпорт група можете да следите ТУК
Източник:www.karieri.bg

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82/

1 коментар

 1. Iva Miteva-Slavcheva

  (03/09/14) професионалната коучинг общност в София се събра за седми пореден път, под егидата на Ноубъл Манхатан България. Срещата бе открита от Кристина Крънчева с презентация, посветена на официалния етикет и протокол. Гостите имаха възможност да се запознаят с ключови правила на бизнес общуването, да наблюдават видеопримери и да задават въпроси относно изграждането и поддържането на личен имидж. Втората част на вечерта бе посветена на мастърмайнд група и група за споделяне на опит между студенти и практици в сферата на коучинга.
  Бяха анонсирани и две предстоящи събития за професионалната общност –
  визитата на г-н Джерард О`Донован през септември
  и семинарът „Има ли възраст Щастието?!”, който ще открие осмата среща на Софийската коучинг съпорт група.
  Лично президентът на Международния институт по коучинг и менторство (IIC&M) Джерард О`Донован ще посети България за поредица от професионални семинари в края на септември. Програмата на г-н О`Донован ще включва обучение за „Въведение в коучинга” , уъркшоп за „Изграждане на успешна бизнес практика” и водене на майсторски класове по коучинг с водещи професионалисти у нас. Събитията са насрочени за периода 26-28 септември. Членовете и приятелите на Софийската коучинг съпорт група, които са гостували на наши събития, ще имат привилегирован достъп до част от обученията на г-н О`Донован.

  СЕДМА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *