«

»

Мар. 29 2016

Разпечатай това Публикация

КАПАНИТЕ НА ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ

Kapanite_na_pozitivnoto_nislene_Iva_Mariana
Тренинг от поредицата „Изграждане на Собствен Модел за Успех

За да постигнем желаните резултати, ние често взаимстваме от чужди модели и стратегии за успех. Понякога губим връзка с реалния живот и вместо да живеем щастливи и успешни, ние се борим с причините за стреса, болестите, конфликтите, липсите, неудовлетвореността. Отговорността за това често е тежка, изпитваме страх от промяната и страх да отворим Кутията на Пандора, за да се изправим пред капаните на собствените мисли, емоции и действия. Понякога не знаем или не можем сами да се измъкнем от тези капани. Нужна ни е помощ!?
Може би се питате: Възможно ли е изобщо да не попадна в капаните на позитивното мислене? Как да спра да се разочаровам от всичко „позитивно” и същевременно озъзнато да влияя върху собствения си живот?
Ние, Ива и Мариана, водещите на този тренинг нямаме готов отговор и универсално решение за всички проблеми, но ще ви споделим няколко лесни и ефективни стъпки, с които ще ви помогнем да разпознавате веднага Капаните на Позитивното мислене и с майсторство да използвате собствената си вяра.


В резултат от този тренинг вие ще:
1. Придобиете талант за бързо разпознаване на капаните на позитивното мислене и успешно да се справяте с тях.
2. Усвоите техника за управление на състояния и създаване на среда, която да гарантира успехите ви в личен и професионален план.
3. Овладеете Три ключови умения за управление капаните на позитивното мислене
4. Създадете собствен подход за справяне с предизвикателствата в живота ви и предприемане на адекватни действия за постигане на пожеланите успехи.


Ние сме готови за Първият тренинг от поредицата „Изграждане на Собствен Модел за Успех.“.

Водещите:
Iva-Miteva-Slavcheva Ива Митева-Славчева, дипломиран практикуващ личен и бизнес коуч; автор на „Мъдрост за лидери – Здравей Нов Живот!“ и „АЕКЙО Диамантен“; организатор и водещ на международни събития за личностно израстване с над 1000 тренировъчни часа на живо и през интернет.
„Мечтата на моя живот – да подпомагам хората в намирането на техните силни страни и достигането на цялостен баланс по отношение на личното им щастие, здраве, цялостно благополучие, финансова стабилност, пълноценни връзки и себереализация.
Вярвам в предизвикателството към нещата такива, каквито са СЕГА.
Вярвам в различните варианти за развитие.
Вярвам в СВОБОДНИЯ ИЗБОР.

Предизвиквам промените във всички сфери на живота чрез развиване на нови идеи, приятелски ги настройвам към света и ги правя лесни за възприемане от останалите.“

Mariana Мариана Даскалова – Григорова е с над 16 години опит в областта на комуникациите, продуктовото позициониране, маркетинга и продажбите. Експертизата на Мариана Григорова е насочена към изграждане, мотивиране и развитие на екипи, изграждане на автентичен стил на работа и поведение, организационно развитие и управление напромяната; разрешаване на казуси от различно естество чрез преговори, медиацията и коучинг сесии. В работата си с хората, използва коучинг подхода като им помага да откриват и управляват своите състояния и ресурси, да се стремят към надграждане на собствените си компетенции за постигане на удовлетвореност в личен и професионален план; с над 700 тренинг часа като личен и бизнес коуч.

Магистър по Маркетинг и Мениджмънт, УНСС- София, България; Бакалавър по Икономика и Организация на съобщенията, Висше училище КТП, София, България; Бакалавър по Икономикс и Мениджмънт и по Бизнес комуникации,HSRC- Претория, ЮАР; Сертифициран медиатор от Сдружение на „ Българска асоциация за медиация”, София. Вписана е в Единен регистър на медиаторите към Министерство на Правосъдието (№20150611003/28.05.2015 г.); Практикуващ личен и бизнес коуч, Сертифициран НЛП Мастер практик и НЛП Практик, сертифицирана от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП), NLP Academy, Лондон, Англия

„Вярвам, че стремежът към личностно израстване е в основата на всеки успех – той е моторът, а горивото са тренингите, обученията, програмите за разкриване на вътрешния потенциал и усъвършенстване на умения.”

Нека позитивното мислене бъде вашето лично желание и състояние, а не задължение!
Нека пътят към вашия връх на успеха да бъде облекчен чрез трансформация на собствените ви навици в конструктивно – позитивни!
Нека вашето движение към успеха Ви води до желани резултати!

Дата на провеждане:
9.4.2016 г


Място на провеждане:
гр.Пловдив
Студио САНА


Цена: 70 лв. за един човек

Билет за двама – 120 лв.


Стартиране: 10:00 ч.
Продължителност: 7 часа

Запазете своето място днес!


Как:
• с изпращане на потвърждение за записване на e-mail : ivamitevaslavcheva@gmail.com
• на лични съобщения
• през sabitie.bg
• Организатор за гр. Пловдив: Златка Златева – контакти:0888453451
• Вашите въпроси може да отправите на. ivamitevaslavcheva@gmail.com и на телефон 0888453451

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b5/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *