«

»

Февр. 19 2015

Разпечатай това Публикация

КАК ДА РАЗГАДАЕМ ЖЕНАТА? А КАК ДА СИ ПОМОГНЕМ ДА Я ОПОЗНАЕМ В НАС?

Ива_Оана_Тони_БНТ

Добро утро с БНТ 2, Оана Стояновичи, Ива Митева-Славчева, Ива Тодорова и Тони Рапонска

Достатъчно ли е една жена да има перфектна външност, за да се чувства щастлива и женствена?

Добре дошли на това пътуване в тайнствения свят на жените с нас – Оана Стояновичи, Ива Митева-Славчева, Ива Тодорова, Илона, Благовеста и Боряна – гости на Тони Рапонска и „Добро утро с БНТ 2“

В това предаване вие ще научите какво е трансформиращия коучинг, как работи, за какво ни е полезен и най-вече коя е Женствената Жена и по какъв начин ние да се пробудим за нея. Кое ни изкарва от равновесие и как можем да си го върнем сами? За какво искаме време? Как жената да се поддържа сама? Мит ли е, че ние като жени сме зависими от мъжете? Къде се крие нашата сила като жени? Какво е да си подкрепяна от женска общност? И какво още?

Какво е трансформиращ коучинг?
„Трансформиращия коучинг идва от началото на 60те години от Америка в отговор на това, че всеки един американц отива на терапия и така разбира какво му се е случило в миналото. Но американците са доста продуктивна нация и искаха да направят нещо, което е валидно за днес и утре.
И те тръгват от тренировките и по-специално от похатите на треньора(coach – треньор), който им помага да надминат границите си.“ разкрива професионалния трансформиращ коуч Оана.

Кое те предизвика да се отдадеш на коучинга?
„Моя приятелка психолог ме покани на трансформиращ коучинг тренинг. Това, което докосна сърцето ми е да видя хора, пълни с кураж, които знаят как да си бъдат водачи, когато бях на 18 години и любознателността беше тази, която ме предизвика.

Бях благословена да науча в твърде ранна възраст, че твоят живот не се случва просто така. Ти трябва да го осъзнаеш. И се научих как да го правя.“ казва Оана.

Следва кратка силна непринудена презентация на коучинга от Ива и Тони.

Как една забързана и ангажирана жена в днешно време може да си помогне да бъде стабилна, жизнена и женствена на практика?
В трансформиращия уъркшоп за жени „Свещените Тайни на Женствеността“ Оана ни повежда в разкриването на мистериите за това:

Каква е стойността на жената и колко от вас искат да си направят личен подарък, който ще промени живота ви към всичко желано?

Къде и как можем да се свържем с източника на цялото изобилие и благосъстояние?

Кой е идеалният за мен партньор?

От къде идва болката и страданието и как да направим така, че повече да не ни боли?

И най-вече ни предизвиква да си зададем и намерим отговори на прости въпроси не само като човешко същество, а и като жена:

Смятате ли да оставите нещата да текат случайно или търсите отговори не само като човешко същество, но като жена?
Да преминаваш в този живот като феноменална жена, предполага ли, че познаваш своята същност като изключителна жена?
Това осъзнаване не е нещо, което просто се случва! Трябва да се грижите за него.

И така в края на нашето първо гостуване в БНТ се разделяме с любезната ни домакиня Тони Рапонска и заедно демонстрираме ефекта от една от практиките в група, които усвоихме на тренинга. на някои дори не им се вярваше, че е възможно с толкова просто нещо да постигнем толкова бързо такъв силен резултат … Вижте и се убедете и вие сами!

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b3%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d0%b5%d0%bc-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bc/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *