«

»

Окт. 06 2014

Разпечатай това Публикация

Какво споделят някои от преминалите „Пробуждане на Озареното Сърце“?

Пробуждане на Озареното Сърце в България

Пробуждане на Озареното Сърце в България

Имам удоволствието да съм Лицензиран Координатор на Събития за School of Remembering и Illuminated Heart на Друнвало Мелхизедек. Щастлива съм да споделя някои от отзивите на преминалите този курс:

„With this letter I would like to thank Iva Miteva and personally to express my gratitude and appreciation for the workshop she organized in september 2013 in Sofia, Bulgaria.

The workshop was ATIH with teacher Laslo Zoltan, whom me and  my husband met some years ago at a Flower of life workshop, also in Sofia. So this was our second meeting with Laslo.

It was a great 4 days workshop, both Laslo and Iva were amazing and supporting the group in every possible way so that we could make our journey to our hearts.

For me it was a second time following the ATIH, first time was in Mexico with Gaby Luna and Irene Viglia in playa del carmen december 2012. Although the same material its everytime a new experience and every teacher has something new and personal to add, and that makes it even more inpiring!
For my husband Eli Siliceo it was a first time following ATIH, but as he says, I need it to be cristal clear, and I know Lazlo, so there we go again with him.

Thank you both Iva and Lazlo with all my heart for giving us this opportunity and I hope we meet again.

May you all be happy,
Paulina Parvanova and Eli Siliceo”

„Ива, Благодаря ти от цялата си същност за това, че материализира това вълшебно приключение!
Прекрасно е, че творихме заедно в него, но още по-хубаво и вълнуващо е, че това е само началото на този път!

За курса на Друнвало с водещ Ласло разбрах юли месец 2013 г от един плакат в любимият ми ресторант Слънце и Луна. Плакатът беше много лаконичен и само даваше информация какво, къде ще се състои и кой ще го води. Много съжалявах, че го изпуснах тогава и затова се свързах с теб веднага, както си спомняш. Познавах книгите на Друнвало и си правех медитациите му. Аз като йога инструктур веднага еразпознавам това, което е истинско и работи за добро на хората. За това много се зарадвах на отговоръ ти и веднага се записахме с моята приятелка Златка. По време на курса се чувствах превъзходно. Това което ми направи впечатление, беше професионализмът на Ласло и твоята невероятна грижовност за всеки един участник. Ти не натрапваше присъствието си и в същото време следеше всеки да се чувства комфортно, обгрижен и обичан. Точно както майка ти обичаш и се грижиш за всеки един участник, независимо, че ние сме различни. Семейната атмосфера, вашият баланс с Ласло и взаимно разбирателство, ни помогнаха да се почувстваме обичани и защитени. Това много ни помогна да се отпуснем и да вземем максимално всичко от курса. Съвсем нормално да се събираме и подкрепяме, да тренираме заедно техниките и медитациите, докато не ги затвърдим. Ще се радвам да продължим да се срещаме и занапред!
Продължавай мила Ива, да разпръскваш Светлината и осветяваш Пътя и за другите!

Прегръщам те и те обичам.“ Даниела Събева, 09.2013

“Невероятно четиридневно изживяване!!! Препоръчвам го на всеки който желае да отвори сърцето си за голямата любов . Огромно благодаря, на организаторката Ива – невероятен ангел даряващ светлина с нейното озарено от любов сърце , Ласло Наги – даряващ всички в семинара с неговите знания , опит и внимание, както и Пламен- мой нов приятел . Благодаря на всички участници който допринесоха за прекрасното усещане. Namaste !!!” Стефан, 09.2013

“Думите са твърде бедни за да опишат това което се случва там.Карал съм много семинари и от всеки един съм доволен, но това бих го нарекъл черешката на тортата.Не се чувствах подготвен, предполагах, че трябва да съм доста напред в нещата за бъда на този семинар, но аз взех своето от него.Какво съм взел и колко все още не съзнавам… Знам, че ми даде много, обърнах се повече към себе си, спрях да черпя външна информация.

Това е курсът, които бих посещавал и още и още, усещам, че няма изчерпване там! Подарете си го, дали сега или следващия път си струва да се мине през този път!” Илиян, 07.2014

“Здравей, Ива!
Все още съм под знака на събитието,което имах щастието да споделя с теб, като негов организатор, и с всички приятели от семинара.
Безкрайно съм щастлива,че споделихме заедно тези четири дни и се надявам да продължим да се виждаме и да сътворяваме новата реалност от Сърцата си.
Пожелавам ти, мило Ангелче, все така да продължаваш да озаряваш със Светлина и Любов сърцата на всички хора до които се докосваш.
Надявам се на нови срещи с хора от моето ново духовно семейство,което за моя голяма радост става все по-голямо и сплотено.
С пожелание за много звезди в косите и слънце в очите!
ИН ЛАК’ЕШ!
АLLOHA!” Ева, 09.2013

“За този семенар имаше толкова много съвпади – тези, които са присъствали може би не знаят, а може и да знаят какво мощно въздействие оказва това………..аз присъствах на предишния семинар и съм във възторг- много различно е от всичко, което съм правила досега-започнах да си припомням коя съм, минали животи с обяснения за мои настоящи вкусове и предпочитания например.Всичко това е много малка част от приключението, в което се намирам-става все по-интересно и вълнуващо и искам да навлизам все по-надълбоко в себе си” Соня, 07.2013

“Трансформациите и чудесата за мен не спират, откакто преживях това приключение във вътрешните светове )) Ако някой все още се колебае…все още има шанс да си направи този безценен подарък…и скоро ще разбере за какво говоря ))

Благодаря на Ласло…тази чиста и светла душа, на Ива и всички останали Ангели, с които бяхме заедно…и винаги ще сме “ Бояна, 07.2013

“Иве, Иска ми се да направя нещо невероятно и да ти подаря нещо уникално, но стигнах до извода, че няма как нещо материално да е носител на Благодарността ми. Тя е в сърцето ми, насочено към теб и твоето сърце. Благодаря за всичко, което направи и правиш за мен. Бъди Благословена. Амин. Атма Намасте” Теди, 07.2013

„Благодаря много за интересното преживяване и чудесните хора, с които се срещнахме и разменихме мисли и енергия. Вярвам, че всеки се е обогатил по един или друг начин от преживяното.
Сърдечни благодарности и на Ласло!“ Златка, 09.2013

„Благодарна съм за това, че познавам Ива. Живота ми се промени коренно след запознанството си с нея. Явно е имало причина да се срещнем в този голям свят Благодарение на нея разбрах за курсовете на Дрънвало с водещ Ласло. Имах щастието да посетя два поредни курса в София през 2013г. Ако не беше Ива, която присъстваше и на двата курса, ефекта от гласа й и енергията й, мисля че ефекта щеше да е съвсем друг. Незнам как било на предните провеждани курсове, когато тя не ги е организирала и не е участвала в организацията, но мисля че определено е допринесла, да бъде поднесена тази информация за българската аудитория по достъпно ниво Говорим на общ език- езика на Любовта, но все пак Ласло е чужденец Двамата правят чудесен екип и имено тя е като преводач за българите и става много по лесно достъпна тази информация от курса. Винаги искам да я познавам и да споделям своите открития за света, начина по който ме напътства и ми дава съвети е безценен за мен.” Емануела Атанасов, 7.2013 и 9.2013

“Здравей, Иве,

Искам още веднъж да ти благодаря за това, че ми помогна да стигна до курса на Друнвало и  до сърцето си.

Помня флаера за курса на Ласло,, който беше поставила на точното място. Той ме отведе до първата ни среща с теб, след което бях сигурен, че ще се срещнем отново  в  „ПРОБУЖДАНЕ НА ОЗАРЕНОТО СЪРЦЕ“.

Благодаря за помоща, отношението към мен, топлите чувства и усмихнатото лице, което срещам всеки път когато се видим.

Пожелавам ти да насочваш и водиш все повече хора към техният Дом, а имено сърцето.

Намсте, “ Илиян Матушев, 02.2014

„Познавам Ива Митева . от повече от година … запознахме се чрез ФБ мрежата, за което съм изключително признателна на интернет пространството …. повода беше публикация за проведен курс в софия по системата на Друнвало и предстоящ такъв през месец февруари в София, на който курс се бях записала да отида, заедно с още 4-ма човека от Пловдив! не успях да се справя материално и затова отложих , като през цялото време живеех с мечтата , да се проведе такъв и в Пловдив – и то се случи … преди предстоящият курс в София , помолих Ива да дойде и да представи  курса, т.е. да ни разкаже и сподели лични преживявания…. това, което ние можем да разберем 🙂 по моя молба и мое настояване в най-големият сняг и студ на 26.01.2014 г. Ива ни посети в София и в Хотел Его се събрахме около 15 човека , на която среща присъства и Аида – управител на хотел Его….. Срещата мина много добре – имаше входна такса от 10-14 лева /която едва покри наема на хотела , дарението , което Ива остави за клуб Рейки в Пловдив, и понеже аз посрещнах и изпратих Ива на автобуса , да Ви призная честно се чувствах малко неловко, защото Ива – дори не си остави пари за разходите по пътуването – т.е. знам защото аз събирах паричките :)) защо пиша за това – защото това показва колко е истинска и , че материалното е на последно място , което може да накара Ива да дойде в Пловдив ….. по същият начин протече и срещата в Пловдив – по време на регионална сбирка на клуб Рейки – без входни такси , само по желание , който иска да остави вход и дарение за клуба :))

Аз бях на курса в Пловдив – курса протече много добре … както си беше обявен по програма,  без допълнителни такси , с осигурена минерална вода, храна и всико, което беше необходимо да се чустваме удобно и добре …. откровено мога да кажа , че живота ми се променя с всеки изминал Ден…. незнам как и по-какъв начин… 1-во  – свалих килограми , т.е. изхвърлих задържани мазнини и вода , което се случва  трудно в ежедневието…. промених мисленето си, променям се ежеминутно и самата аз се улавям как успявам да изгоня лоши негативни мисли от съзнанието си … през времето, което познавам Ива съм имала много трудни моменти и съм я молила за помощ , а тя винаги казва Ти можеш справяш се сама…. научих, че е много лесно някой да ти подаде ръка и „реши “ проблема …. но когато имаме пътя насоките и се борим сами успяваме по бързо… Ива е прекрасна , изключително всеотдайна и откровена !! Аз съм щастлива , че я познавам и тя е част от моя  скъпоценен Живот!!!

 

След завършване на курса ни , в няколко поредни пъти , аз предлагах да се събираме и да се практикуваме, да си припомняме и преживяваме отново и отново прераждане, да се прегръщаме и споделяме болка , любов и всичко ,което като духовни братя и сестри, бихме могли да споделим,но се разминахме във времето…. , както и Златка Златева, която предостави офиса си, само и само да положим инициативата на едно ново начало… , едно топло и уютно гнездо, където да се срещаме, споделяме и дори да практикуваме това , което спделихме заедно 4 дни с Ива и Ласло …На първата среща , аз не успях, защото бях на йога лагер , а това е мероприятие , с регламентирана дата и ми беше невъзможно… след това в предвид на летни отпуски … не се осъществяваха срещите ни прозвъних на няколко братя и сестри от групата , …. Прекарах един незабравим рожден Ден… след много тежък момент на  1 агуст / почина едно много близко детенце на 13 години/ аз се бях отказала дори да отбележа тази дата… но Ива и Миленка ме вдигнаха отново …. заедно с Поли /естествено бяха поканени всички от семейството/ дойдоха в Пловдив – посетихме римски стадион, после на Младежки хълм … направихме медитация, пяхме и танцувахме … незабравимо преживяване, което отново показва , че Ива е човек , който знае как и кога да Ми покаже,  ,че съм специална, единствена и уникална…. нещо, което при други обстоятелства преди месеци нямаше да се случи …. щях да лежа и рева в къщи с месеци!! Благодаря Ти , скъпоценнна Иви!! От Теб научих много ! Благодаря Ти , че Те познавам и си специална личност в живота Ми …. Благодаря Ти за търпението да Ми отговаряш на позвънявания по телефона и сред нощ, когато нямах сили от сълзи да говоря !!  Благодаря на всички от семейството, които не бяха тялом с нас , но знам , че са били духовно.. надявам се желанието ми и това на всички други хора от курса да се събираме и поддържаме зародишите  по време на курса – като семейни отношения, да се подкрепяме и да тренираме в група заедно, защото има по-силната енергетика, а и практиките преживени в курса,  няма как да ги преживееш с други, освен ако не ги посветя в курса Друнвало, което би било неетично- защото много е лесно – да дадм вьссички записи на мои приятели и приятелки от клуба рейки и йога – но това е неетично , аи неправилно, защото ще опороча присъствието на Ласло и Ива да посвещават и други и поведат по пътя!!! За мое голямо съжаление не успях да посетя Азарея – причина дъщеря ми и внука ми бяха в болница след обезводняване и просто нямаше как- чух се с много хора от семейството – но нямаше никой желаещ от Пловдив да отидем дори , за 1 ден ??? т.е. питам се … понякога – толкова ли са излишни на хората 222 евро , за да оставят всичко  в миналото … или наистина са намерили други начини …. наистина искам и аз да разбера , защото на мен наистина сама ми е трудно да практикувам

Блго-ДАРЯ!!!

Обичам ВИИИИИИИИИИИИ

Благодаря, Ива!!! Ти си неизчерпаем извор на светлина и много любов!! С  дълбоката топлина,  която даряваш, с прекрасната усмивка , с която ни посрещаш и изпращаш , с всичко което ни даде през тези Дни , и ТИ  и ЛАСЛО и направихте  дните ни още по-ценни и изживяни!!! Благодаря за перфектната подготовка и още веднъж го казвам – накара ме да се чувствам , като в свой дом!!! Благодаря Благодаря Благодаря Благодаря !!! <3 <3 <3 Благодаря Ангели, че сме заедно в този ДОМ на озарението!!! Бъдете щастливи и благословени!!!!! „ Лили Митева, 07.2014

„Желая да изразя голямата си благодарност към организаторката на  курса  Пробуждане на Озареното Сърце , Ива Митева – Славчева . През средата на септември 2013  открих в Гугъл  сайт в който прочетох за курса  Пробуждане на Озареното Сърце . Никога  не бях чувал нещо подобно. До курса оставаха 2 седмици. Обзе ме вълнение и любопитство , тъй като  не бях участвал в семинари и курсове на подобна тематика .  Свързах  се по  телефона  с  Ива и си уредихме среща за следващия ден . По време на срещата прекарана с нея бях много развълнуван и тя беше много  любезна да ми обясни какво представлява семинара и  да отговори на  всичките  ми въпроси .
По време на четиридневния семинар бях обгърнат от приятелство и любов навсякъде около мен.  Сърцето ми се отвори  за живота и всичко живо около мен . Започнах да виждам неща които преди са били скрити за мен .
През февруари 2014 г. реших да повторя семинара . Много желаех да бъда отново с Ива Ласло и много нови  приятели. Получиха се още по дълбоки положителни  трансформации. От курса си тръгнах със  сълзи на очи и отново изпълнен с любов . Исках този семинар да не свършва никога .
Благодарение на организаторката Ива аз се срещнах с прекрасният  Ласло Золтан Наги , който аз чувствувам за мой духовен учител , получих много езотерични знания  и  се случиха много положителни трансформации в живота ми. БлагоДаря Иве  и дано да има повече хора като теб насочени  към  божественото , езотериката  и любовта .” Стефан Бабамов, 09.2013 и 02.2014

 

„Намасте

Познавам Ива от времето,далеч преди курса „Озареното сърце“.Не бях чела книгите на Друнвало и нямах понятие от системата и знанията от тях. Нищо не бях чувала и за Ласло Наги. Присъствах на две презентации , проведени от Ива и именно благодарение на представеното от нея, взех решение да присъствам на уършопа в Пловдив в началото на м. Юли тази година. Бях очарована от организацията на курса.Преминавала съм и през други подобни обучения, но толкова добре подготвен тренинг рядко съм посещавала. Ива и Ласло се бяха постарали да подготвят залата и да създадат в нея най-подходящата и перфектна атмосфера, необходима за естеството на курса. Цялата група се чувствахме комфортно и всичко в организацията ни помагаше в усвояването на не- толкова елементарните знания, дадени от Друнвало и поднесени ни от перфектния Ласло. В края на семинара, получихме указания да медитираме ежедневно, да работим по светлинното си тяло.За по-голямата част от групата знанията, които усвоихме бяха съвършенно нови и не елементарни.Аз, а и други колеги чувствахме, че имаме нужда да тренираме съвместно, като се подпомагаме взаимно. Оформи се затворена група във Фейсбук, в която споделяхме онова,което ни вълнува.В София се събираха наживо новите членове, по покана на повечето от участниците – Милена Самарджиева, Стефан Бабамов, Лили Митева, Лозан Лозев и др. .В Пловдив също направихме една сбирка, на която Лозан, преминал курса по-рано, сподели част от своя опит и как ползва практиките в живота си . Точно с цел взаимно подпомагане беше организирана и сбирка на цялото семейство в комплекс „Азарея“, която за съжаление не постигна особен резултат, тъй като съвпадна с летните почивни дни на по-голямата част от курсистите и практически са присъствали много малко от тях. Благодарна съм на съдбата, че именно Ива е организатор на курсовете на Друнвало, защото прави организацията по най-перфектния начин.

 

Изключително съм благодарна за всичко, което приживях! Много дълбоко и резултатно! На теб, Иве, на Ласло, на Петър и на абсолютно всички в групата!

Вчера сутринта ме срещна една колежка на улицата и ми каза, че направо светя и че не й се тръгва- било й много приятно от позитивната енергия, която излъчвам….какво друго да кажа? Май няма смисъл от думи..

 

Прекрасна Ива!

Благодаря ти за всичко- и за подкрепата, и за поздравленията, и за пожеланията…

Пожелавам ти всичкото добро, което правиш да се излее върху теб стократно!

Слънце в душата ти!” Златка Златева, 07.2014

 

„Здравей Ива,

Преди на дойда на курса имах много въпроси в главата на които неможех да открия отговора. Нямах и очаквания какво ще се случи освен едно – да навляза в малкото пространство на сърцето, но това беше една минимална част от това което получих. Нещата обaче които преживях никога няма да ги забравя. Всеки един ден за мен беше толкова различен и ми даваше толкова много, все повече и повече осъзнавах своите бариери в мозъка ми. Осъзнах колко много егото ми е пречело. Мислех си, че съм успял да достигна на доста високо осъзнаване за работа с егото, но и това се оказа грешка. След края на курса се чувствах страхотно, видях се с едни от най-добрите си приятели и споделях. И всеки един ден от неделя насам за мен е като нов и прероден, успях да освободя огромен душевен боклук и да се освободя от много напрупани погрешни парадигми. Завърших специалност етнология в Пловдивски университет и имам ясната представа защо се правят ритуали, инициации, медитации – но да изпитам тези енергии върху себеси просто беше уникално изживяване за мен. Нямам думи да опиша всичко което усетих, просто беше уникално преживяване за мен. Винаги ми е било интересно и забавно да изпитвам нови усещания, нови комуникации с хората.

Искам да те помоля да ми изпратиш последната медитация, защото доста силно работи мъжкия аспект в мен и ми е важно да не проусна някоя от стъпките.

Искам да благодаря за всичко това което преживях и ако ще се събира групата по някакъв повод с удоволствие бих дошъл! Намасте !” Ангел Тодоров, 07.2014

„Здравейте Скъпи Братя и Сестри! Аз също искам да споделя със Вас как научих за курса Мер-ка-ба Пробуждане на озареното Сърце. През 2011 г. изкарах курса“ Цветето на Живота“ в София, воден също от Ласло. Като свърши курса си тръгнах като нов човек, бях много променена. Продължих да следя в сайта на Ласло за неговите Събития и така разбрах за новият му курс Пробуждане на озареното сърце. Свързах се веднага с Ива, която много внимателно и компетентно обяснява и отговаря на въпросите, които и зададох. С нея се запознах лично на семинара. Тя е един невероятен човек и прекрасен организатор на тези събития. Ива е един неизчерпаем източник на безусловна Любов и Светлина, които раздава безрезервно към всички участници в семинара. Преживяхме с моите братя и сестри четири незабравими, удивителни и трансформиращи дни, благодарение на ангела Ива.Обичам те Ива и ще те нося в сърцето си до последният си дъх на тази Земя

Така не съм се чувствала никога в живота си до сега!
Вече знам, че всичко което правя в името на любовта, хармонията и единство, си заслужават и дават резултат при все по-големи групи от хора.” Мария Петрова, 07.2014

„Здравейте! Искам да споделя как узнах за курсовете по системата на Друнвало и къде да се запиша в България, защото те се водят в много държави по цял свят. Знаех, че има много лектори, затова поисках информация за най-добрия от тях. Насочиха ме към Ласло, а за контакт ме посъветваха да потърся Ива Митева-Славчева. Не беше трудно да я открия във фейсбук и да се свържа с нея по телефона. Останах впечатлен от компетентността и искрената любезност, с която отговаряше на въпросите ми, а те бяха много, защото за мен курсът бе ново преживяване. Запознах се лично с Ива по време на последния семинар в Пловдив. Първите ми впечатления се потвърдиха на 100 процента и в лицето на Ива опознах един прекрасен организатор, който върши всичко прецизно и от сърце. Не се забравя топлотата и усмивката, които Ива раздава на всеки участник в семинарите, и съвсем естествено преминалите през това събитие започват да се чувстват като едно голямо семейство.” Петър Петров, 07.2014

„За курса разбрах от интернет през официалния сайт на друнвало – търсех сертифицирани преподаватели. Курса беше идеално организиран, комуникацията с Ива беше безпроблемна, открита и изключително приятна цялото изживяване беше чудесно и неповторимо.” Павел Владов, 02.2014 г.

„Namaste! Ot saita na Drunvalo razbrahme za Kursa v Plovdiv I az I Silvio sme o4arovani I shtastlivi ot sreshtata ni s teb, osven tova si otli4em organizator. Blagodarim ti ангелче za miga spodelen s nas I prodaljavai napred s tozi pozitiven I dinami4en duh, sledvaiki savetite na Drunvalo za prekrasen I radosten palnocelen jivot, v koito nie sme tvorci I rejisiori… Ot vse sarce ti blagodarim …” Антонио и Силвио , 07.2014

„Здравей Ива!

Благодаря за всичко, което направи и продължаваш да правиш. Изключително силно въздействие имаше и върху мен. Хората, обстановката, Ласло и ти, допринесохте за толкова силната енергия и въздействие на всички практики, които направихме заедно. Имам много още път да извървя към напълното пробуждане на озареното сърце, но това не ме притеснява по никакъв начин. Радвам се ,че сме заедно във всичко и продължаваме по поетия път. „ Яна Янкова, 07.2014

 

„Безкрайно съм благодарна за времето ни заедно. Все още не стъпвам на земята , а в мен има такава лекота и широта, че направо летя. Подкрепям събиранията ни и даже мога да отида и по- далече, но за това друг път. Много години упорито се работи, за да се превърне Пловдив в духовен център на България и признанието на Ласло е доказателство, че целта е постигната и сега само може да се разширява. Имам мечта всички духовни течения да се обединят. Представяш си какво означава, нали?Поздравявам те и те прегръщам с фонтаните любов от сърцето ми към твоето сърце.НАМАСТЕ” Антонела Николова, 07.2014

 

„Здравей, Ива!

Четирите дни заедно с теб, Ласло и останалите от семейството бяха благословени и незабравими. Когато откриеш малкото пространство на сърцето и заживееш в него всичко се променя.

Благодарна съм за всичко. Ще се радвам да се събираме отвреме навреме. Това казах и на Лозан. Много се радвам за решението на Ласло и очаквам нови срещи с него и тебе. Намасте,” Климентина Капарова, 07.2014

„Хей, привет и от нас, ангелско семейство!
Благодарим ви за съпреживяването, за озарените ви сърца!
Нека любовта и светлината ни достигне и до повече хора!
Прегръщаме ви, всеки един поотделно….. и всички заедно! <3
Намасте! „ Мария и Йордан Бойчеви, 07.2014

 

“Аз не си служа със сложни термини, които забравям на мига, нямам нужда от сложни обяснения на случващото се, не желая отговори на „защо“,“от къде“и „защо става така“.
Не ми е необходимо да се запознавам предварително с материята.
Аз си го знам, аз си го припомням, аз съм живеела и живея с това си състояние, въпреки критиките на близките ми, въпреки упрецитена приятелите , че съм луда (вече го приемам като комплимент), единствено имах нужда от сродна душа, която да „събере“разпиляното ми АЗ.
И тази душа намерих в лицето и сърцето на Ива…..
Душата ми ме водеше, сърцето ми ми говореше (и Слава Богу) го чух.Не се замислих дори и за секунда, а на мига дадох заявка за участие в семинара,прекрасно и отговорно организиран от Ива.А още повече, че познавам Ласло Золтан Наги и само този, който е присъствал на негов семинар, може да потвърди колко приятно е всичко.Може би детето в мен, което е вечно будно, ме е подтикнало да участвам (вече два пъти) или просто е търсело забавление, не знам.Но е факт, че прелетях 2000км само и само, за да преживея тази радост и да си припомня забравени емоции и чувства. Щастлива съм, светла съм, променена, заредена, по-добра (накъде вече не знам ,търпелива…….
Ето това направи от мен този семинар.
И не само, вече имам нови братя и сестри, ново семейство и нови ЛУДИ приятели.Благодаря ти Иве.
Сааамо мъничко ви завиждам, когато се събирате всички заедно, но ако си помислите и за мен, то аз ще бъда духом с вас.Пък като ме стегне много шапката и току виж ви изненадам….какво са 2000км, има-няма 2 часа път с аероплана….
ОБИЧАМ ВИ
БЪДЕТЕ” Светлана Борисова, 7.2014

 

„I’ve recently passed the ATIH workshop. It was the most incredible experience I’ve ever had. I found out about this workshop through Facebook and I met its organizer Iva Slavcheva. I was pleased to see such a bright, radiant and approachable person like her. The organization during the workshop was perfect and it left a wonderful impression in me. After finishing it I was inspired by the practices and I felt like I needed to continue with them. So, I asked Iva if we could gather at my place and talk about the experience everybody had after the workshop, to do some of the things we’d done there and have some pleasant time together as Mer-ka-ba brothers and sisters. I felt like I needed this, so I thought other people may also need it. We started getting together once a month listening to Tom Kenyon or doing a sufy dance and listening to the record that I’d done during the last Mer-ka-ba meditation which had a Bulgarian translation. At the end of those gatherings we would have something delicious to eat during our chats about everybody’s lives. We had a very pleasant and helpful time together. Every time I have spoken to Iva, no matter the reason, I was speaking to an enlightened person with a very big heart, ready to help me whenever I needed her to. So positive, smiling all the time. I hope a lot of people will be able to take part in Drunvalo’s ATIH workshop with her help.” Милена Самарджиева, 7.2014

 

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *