Разпечатай това Страница

За вас

Hello New Life Iva Coach

Ти, който се чудиш как да промениш реалността си и се питаш достатъчно ли е само да мислиш позитивно. Ти, който си разбрал, че искаш да направиш нещо за себе си, за близките си, за приятели, партньори, за Земята. Ти, който си започнал да търсиш и намираш различни варианти за постигане на устойчиво щастие и успехи. Точно теб поздравявам за изборът ти – да намериш моите положителни утвърждения! Аз мога да ти обещая, че те работят и това е така – факт, който споделят хиляди хора, които вече се убедиха в действието им. Мога ли да променя животът ти с магичeска пръчица? Не, аз не мога, но ти самият можеш! Как? Много лесно – четеш, гледаш, ползваш и … се забавляваш на живота си всеки ден. Отворете своя съветник, който ви зарежда и се презарежда както, където и когато вие пожелаете. Вижте какво ви чака днес от вашия личен 3 в 1 V.I.P. съветник-подарък-аксесоар: Здравей Нов Живот! Добавете любов и внимание във вашия вътрешен свят и офис, и дом. Кодирайте денят си с вдъхновение и мотивация от радостни преживявания, емоции и радост днес. Поръчайте още днес за вас, ваш близък, приятел или колега: ivamiteva.com

Мъдрост за лидери:
ЗДРАВЕЙ НОВ ЖИВОТ!

Един от Проектите на моя живот , започнат в 2012 г.  – записване и споделяне на собствени позитивни формули за всеки ден и всички случаи.

Повечето хора вече се досетихте, че това което правя и чрез този проект не е само текст в дизайнерски вид, а система за цялостно развитие и успех чрез стратегии, които комбинират думи и изображения. Те се съчетават и с практически курсове с обучение и тренинги, както и с индивидуални сесии на живо, които провеждам. Гарантирам 100% успеваемост и доказан ефект от хората и фирмите, с които съм работила.

Като начало в добре да се кодираме с позитивните формули рано сутрин, по обяд и вечер, за да приучаваме себе си(включително и телата си) за радостен, щастлив, здрав и благополучен живот. Това е естественото ни състояние, но за да си го припомним и затвърдим, трябва да се тренираме отново да бъдем радостни и щастливи. Всекидневно.

Всяка сутрин заради дарът, който имам, усещам преобладаващите състояния на хората и свързвам конкретни картини с думи.
Целта е ясна – нов, по- добър живот за нас и за всички

Отворете своя съветник, който ви зарежда и се презарежда както, където и когато вие пожелаете.

Вижте какво ви чака днес от вашия личен 3 в 1 V.I.P. съветник-подарък-аксесоар Здравей Нов Живот!

Добавете цвят и хармония във вашия вътрешен свят и дом и офис. Оцветете денят си с пъстротата на преживяванията, емоциите и радостта днес.

Поръчайте още днес за вас, ваш близък, приятел или колега:

ЗДРАВЕЙ НОВ ЖИВОТ!

ЩЕ ГО ИМА ЛИ НА КНИГА?

ГАЛЕРИЯ: ЗДРАВЕЙ, НОВ ЖИВОТ!

Вземете своя бонус пакет !

Iva_Coach_baner

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%b9-%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *