«

»

юни 30 2015

Разпечатай това Публикация

ДА ИМАШ ЖЕЛАНИЯ ПАРТНЬОР

Ива за партньорствотокогА? 
Абонирайте се и следете за актуална информация за следващия АЕКЙОО Диамантен

къдЕ?
Абонирайте се и следете за актуална информация за следващия АЕКЙОО Диамантен

каК?
Чрез трансформиращата сила на доказани методи и практики от бизнес управлението, лидерството, менторство и коучинга

коЙ?

Ива Митева-Славчева, Маг.инж., Лайф и бизнес коуч, Лидер на Международния проект “Свещените Тайни на Женствеността” за България, организатор на международни и национални трансформиращи тренинги и събития, основател и собственик на център за личностно развитие Аватар СД, експерт консултант по информационна сигурност, бизнесанализатор и ръководител проекти в ИТ фирми от 12 години; с над 2500 тренинг часа на живо и над 600 онлайн часа. Ива е Мастер Рейки Учител. Има и преминати обучения за йога инструктор в системата на UHТ

каквО?

Осъзнаване на потенциала във вас, научавайки повече за вас самите и партньорския мениджмънт; повишавайки нивото на себеосъзнаване; поемайки отговорност от самоотговорност; през израстването на лидерство от диамантено ниво; ще научите практически техники за шлифоване на диаманти и ще получите отговори на това какво наистина искате и кои сте.
АЕКЙОО е програма, която използва необятните ресурси на коучинга, в партньорство с различни обучителни методи, за да освободи съзнанието от шаблонни представи и ограничения, да зададе друг ракурс към ежедневието и да претвори различни гледни точки към неговите предизвикателства.

АЕКЙОО е програма, която дава нова переспектива на партньорските взаимоотношения, във всяка сфера на живота. Събуждайки творческата енергия и разкривайки уникалния й потенциал за всеки един от участниците, програмата стимулира изграждането на позитивни нагласи, мобилизира скритите заложби и актуализира личностните възможности. Същевременно използването на различни техники и материали, както и цялостната атмосфера, която се създава по време на реализирането на програмата, действат вдъхновяващо, разтоварващо и себеосъзнаващо.

защО?

Докато наблюдавал кипенето на врящата вода в един чайник, Робърт Фултън съзрял един параход.
Когато човек е балансиран, той мисли ясно, взема „бързо правилни решения“. „Никога не му убягва нищо.“
Нищо не е прекалено дребно или твърде важно.
Защото АЕКЙОО е древногръцки подход, който е залегнал в обучението на следователи, журналисти и изследователи.

Трансформиращ (4) 2+2 дневен тренинг – партньорски мениджмънт и себереализация, използващ коучинг подхода, симулацията, ролеви игри и др. обучителни похвати.АЕКЙОО Диамантен.Ива и Криси

Тези въпроси са вашите магически златни ключове към всяка търсена информация. Накратко, няма ситуация, която тези специални въпроси да не могат да разгадаят за вас.

Ценим Успеха!

Ива Митева-Славчева

Споделете с партньор и очаквайте неочакваното!
За записване: ivamitevaslavcheva@gmail.com

 

Визитка:
Ива Митева-Славчева е Маг.инж., Лайф и бизнес коуч, Лидер на Международния проект “Свещените Тайни на Женствеността” за България, организатор на международни и национални трансформиращи тренинги и събития, основател и собственик на център за личностно развитие Аватар СД, експерт консултант по информационна сигурност, бизнесанализатор и ръководител проекти в ИТ фирми от 12 години; с над 2500 тренинг часа на живо и над 150 онлайн часа. Ива е Мастер РЕЙКИ Учител. Има и преминати обучения за йога инструктор в системата на UHT . „Мечтата на моя живот – да подпомагам хората в намирането на техните силни страни и достигането на цялостен баланс по отношение на личното им Щастие, Здраве, цялостно благополучие, финансова стабилност, пълноценни връзки и Себереализация. Във всичко което правя, вярвам в предизвикателството към нещата такива, каквито са в момента. Вярвам в различните варианти за развитие. Вярвам в СВОБОДНИЯ ИЗБОР. Във всяка сфера от живота начинът, по който предизвиквам промените, е като развивам нови идеи, организирам ги така, че да са приятелски настроени към света и лесни за възприемане от останалите. Това съм аз – наследник на древно знание от потомствена линия на лечители, преоткрила естественото му продължение в съвременната наука и технологии. Животът ми е стремеж към развитие и разширение, търсене, намиране и споделяне на баланса и хармонията между логиката и креативността.

Коучинг_Ива

За автора

Iva Miteva-Slavcheva

Постоянен линк към тази тема: http://ivamiteva.com/%d0%b0%d0%b5%d0%ba%d0%b9%d0%be%d0%be-%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%bd%d1%8c%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b4%d0%b6/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *